De ce insala barbatii? Aceasta este intrebarea care macina orice femeie la un moment dat. Daca te gandeai ca sexul este principalul motiv, s-ar putea sa ai o surpriza. Potrivit celor mai noi studii, majoritatea barbatilor insala deoarece se simt neglijati de sotii.

Iata mai jos cateva dintre realele motive pentru care barbatii insala:

1. Nu se mai simt sexy

Foarte multi barbati cauta aprecierea in alta parte in momentul in care partenerele lor de viata nu ii mai complimenteaza. Asadar, daca vrei sa il pastrezi langa tine, nu ii face mereu reprosuri. Daca vrei sa schimbi ceva la el, fa-o astfel incat sa nu isi dea seama ca esti deranjata de aspectul lui.

2. Egoul lui este zdrobit

Un barbat are nevoie sa se simta mascul in casa, asa ca in momentul in care va simti ca este o marioneta si ca sotia lui este prea dominatoare, va cauta sa se simta util in afara caminului conjugal. Orice barbat are nevoie sa fie un sprijin pentru familie si sa se faca mereu util.

3. Nu se mai simt importanti

O femeie care are mereu un program agitat, care este tot timpul pe fuga si cu telefonul sau laptopul in mana non-stop il va face pe partenerul sau sa se simta lipsit de importanta. Chiar daca esti intr-o relatie de lunga durata, sentimentele de dragoste si complimentele trebuie sa existe intre tine si partenerul tau. Asa ca, in goana ta dupa cariera si bani, nu uita sa ii acorzi timp si sotului tau.

4. Se simt subapreciati

Subapreciati in special in pat. Astfel, daca vrei sa ai o relatie fericita si sa iti tii sotul langa tine, fa ca partidele voastre de amor sa fie unele explozive. Poti mima uneori si orgasmul pentru a-l face fericit si satisfacut. Nu iti face insa din asta un obicei.

5. Sunt acuzati de infidelitate

Daca nu ii vei acorda incredere si mereu il vei controla, partenerul tau va ceda pana la urma tentatiei si va calca stramb. Nu il stresa non-stop si nu aduce acuzatii daca nu esti sigura ca te-a inselat. S-ar putea sa ii dai idei.

6. Vor sa arate ca sunt nefericiti

Unii barbati insala nu pentru ca au fost manati de instinctul sexual, ci pur si simplu pentru ca isi doresc sa traga un semnal de alarma si sa le arate partenerelor ca sunt nefericiti si ca au nevoie de mai multa atentie din partea lor.

Abonare
Distribuie:718000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here