Daca esti casatorit, indiferent cat timp, ai invatat deja ca sunt anumite lucruri pe care un sot n-ar trebui sa le spuna vreodata sotiei. Este amuzant sa auzi despre conflictele maritale atunci cand esti singur, insa acum ca esti casatorit stii cat este de inconfortabila este o noapte pe canapeaua din sufragerie.

Iata 9 lucruri pe care nu trebuie sa le spui sotiei tale, daca pui pret pe linistea ta:

1. Nu esti chiar atat de batrana

O femeie NU este niciodata batrana. Chiar daca si ea admite cu o jumatate de gura, evident, ca este mai in varsta si chiar daca a depasit varsta de 70 de ani, pentru tine este mereu tanara si frumoasa. Si ai face bine sa i-o si spui!

2. Femeie, fa-mi un sandwich!

Chiar si daca glumesti, folosind aceasta fraza ai toate sansele sa primesti un sandwich in fata si nu pe o farfurie pe o masa frumos aranjata.

3. Da-mi voie sa-ti spun cum face mama asta

Indiferent cat de mult iti iubesti tu mama, ea este soacra sotiei tale si, prin urmare, nu are niciodata dreptate.

4. Vrei sa ma insotesti la sala?

La fel de bine i-ai putea spune: „Wow, ai cam inceput sa te ingrasi. Ar cam trebuie sa depui efort sa scapi de inghetata pe care ai mancat-o aseara!”. S-ar putea sa incepi sa alergi imediat ce ai incheiat fraza, pentru ca vei fi surprins cat de rapid poate sa se miste sotia ta iesita din forma.

5. Hei, iubito priveste asta…

Aceasta expresie e urmata de tine facand ceva periculos care te-ar putea rani. Si indiferent de cat de sanatos esti si de asigurarea de viata pe care o ai, sotia ta nu va gasi nimic amuzant in asta.

6. (Numele unei femei) este atractiva

Bineinteles ca este. La fel este si George Clooney. Insa daca scoti in evidenta o alta femeie nu vei face decat sa lasi loc de interpretari.

7. Nu mai fi atat de sensibila

Surprinzator, aceasta propozitie va avea efectul contrar celui dorit de tine. La fel ca si altele de acelasi gen, “Calmeaza-te!” si “Esti la ciclu?!”. Rostind oricare dintre aceste cuvinte vei avea o noua perspectiva a cuvantului “isterica”.

8. Nu!

Sotiile pot spune nu. Barbatii spun “Imediat iubito!”.

9. Am investit economiile noastre de-o viata in aceasta firma prospera asa ca nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu pensia

Sotia ta isi va face in continuare griji in legatura cu pensia, insa nu si tu. Pentru ca vei muri.

Read more: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/casnicie-cuplu/casnicie-si-cuplu-relatii-de-cuplu-relatii-si-casnicie/3/#ixzz3aNVxNuTt

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here