Un roman sustine – si prezinta si probe video- ca a aflat cum sunt inregistrate convorbirile telefonice, chiar cu ajutorul producatorului.

UPDATE: Conform site-ului go4it.ro este vorba de o tehnologie, NFC (near field communication) ce are la baza binecunoscutul RFID (radio-frequency identification). Acestea din urma sunt cipuri pasive, implementate in diferite obiecte, ce se activeaza atunci cand trec printr-un camp electromagmentic. La activare, ele transmit pe o distanta foarte scurta o anumită informatie. NFC funciioneaza in ambele sensuri. Modulul integrat în telefoane mobile poate sa citeasca si sa trimita informatii in acelasi timp, de la o distanta de cativa centimetri. GSM Association a standardizat implementarea modulului NFC in telefoane mobile, insa nu toti producatorii adera la aceste standarde.

Un roman sustine ca a descoperit cum sunt ascultate telefoanele de catre SRI, oficial, singura institutie care poate inregistra telefoane, scrie Cancan.ro. Intr-o demonstratie realizata pe internet, acesta a scos bateria unui aparat, apoi a inlaturat folia care o protejeaza si a avut un mesaj foarte simplu pentru cei care il urmaresc: “Ce are orice Samsung in spate la baterie? Vedeti firul asta? Asta este aplicat la baterie, aici! Asa ne ducem la parnaie ca prostii. Si cand aveam telefoanele pe masa si cand le inchideam, tot prosti eram”, a spus barbatul.

“Aia de la Iphone au fost mai smecheri
Acesta a avut explicatie si pentru telefoanele Iphone. “Aia au fost mai smecheri”, a spus  barbatul, cel care a explicat ca bateria la aceste modele este integrata.

loading…

Abonare
Distribuie:522010

2 COMMENTS

  1. Articol pentru prosti. Nu mai distrugeti mai telefoanele. Chestia aia care o scoateti din baterie e o antena NFC (near field comunication), si ajuta la transmisia datelor de la un telefon la altul sau de la un telefon la alt aparat, doar prin apropierea celor doua dispozitive. GDÂNG!!! Voteaza acest comentariu: 5  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here