Daca in anul 1999, Karla Alvarez era o actrita care avea o cariera in plina ascensiune si era una dintre vedetele care abia incepeau sa guste succesul, se pare ca zvonurile cum ca actrita suferea de bulimie si anorexie erau din ce in ce mai comune.

Potrivit publicatiei ”TVNotas”, actrita a incercat ani la rand sa nege toate aceste zvonuri care circulau din ce in ce mai des in presa,  pentru ca in anul 2002, desi actrita era din ce in ce mai slaba si cantarea numai 41 de kilograme ea era singura care credea ca arata bine si spunea ca se chinuie sa-si mentina silueta numai pentru a fi mereu pe placul fanilor, scrie acasatv.ro.

Nici pe plan sentimental actrita nu a fost mai fericita si de cele mai multe ori a suferit din dragoste, mai ales cand Jorge, barbatul cu care a avut o relatie scurta in 2004 a declarat ca antidepresivele sunt vinovate pentru felul in care arata artista.

Daca in anul 2013, Karla a semnat cu producatorul Salvador Mejiapentru telenovela “Que bonito amor”, aceasta a renunta inainte de terminarea filmarilor, presa de atunci punand totul pe seama alcoolului.

Moartea subita a Karlei Alvarez a socat intrega lume a telenovelelor.

 

sursa: protv.ro

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here