Actorul Nae Lăzărescu a murit

Home > Actorul Nae Lăzărescu a murit

Actorul Nae Lăzărescu, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, din cauza unor grave probleme hepatice. Artistul era cunoscut, în special, pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

„L-am văzut acum o lună. A jucat şi în toamnă, şi în luna septembrie, de aproximativ două luni n-a mai jucat“, a declarat Stela Popescu pentru Realitatea. Actriţa a explicat că şi-l va aminti pe renumitul actor Nae Lăzărescu ca pe „un om care se tinea de şotii, de glume, am atâtea amintiri, era plin de glume si avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc“.

„Dumnezeu să-l ierte. Vă daţi seama că eu sunt ca şi în familie, aşa că am auzit vestea morţii sale imediat ce s-a întâmplat“, a spus Vasile Muraru, colegul său de scenă şi bunul său prieten.
Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus vineri după-amiază la Teatrul Constantin Tănase, iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focşani.

Colegii acestuia spuneau că are unele probleme la ficat, pentru care urmează un tratament foarte puternic. A fost internat şi se retrăsese de pe scenă în urma acestor probleme.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here