În general oamenii pun mare accent pe aparenţe. La fel cum bărbaţii îşi caută partenere voluptoase, cu şolduri late şi talie subţire, şi femeile îşi doresc un bărbat cât mai dotat. Totul face parte din selecţia naturală care se manifestă la toţi, în mod instinctual. Aici se pune întrebarea: contează mărimea ca să satisfaci o femeie?

 

Plăcerea unei femei nu constă în cât de mare este penisul partenerului, ci cât de bine este folosit. Tindem să credem că un bărbat care are menisul mai mare este mai productiv în a face copii. Mai exact, sperma se duce mai adânc în vagin. Un mit total fals.

Nici orgasmul nu este atât de mult influenţat de lungimea penisului, pentru că renumitul punct G se află în general în prima jumătate a vaginului. Creierul este cel mai important organ pentru obţinerea orgasmului vaginal. Cercetatile au evidenţat cât de importantă este vizualizarea şi educaţia sexuală în obţinerea orgasmului vaginal. Femeile care sunt capabile sa se concentreze asupra senzaţiilor vaginale au orgasm mult mult mai des.

Cum un penis mare atrage, la fel un penis foarte mare, poate să sperie sau să provoace repulsie. După cum se vede şi în filmuleţ, ”mai mare” nu înseamnă mereu şi ” mai bine”.

 

 

Aurelian Dumitrescu

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here