Naționala României de tenis feminin a trecut ieri de Spania și astfel și-a asigurat prezența în play-offul Grupei Mondiale în Fed Cup, acolo unde poate întâlni un adversar foarte dificil.

Halep & Co vor înfrunta una dintre echipele Italiei, Canadei, Australiei sau Poloniei. Tragerea la sorți va avea loc marți.

Cea mai dificilă echipă este cea a Italiei, echipă care a câștigat trofeul de 4 ori din 2004 încoace, în în 2006, 2009, 2010 și 2013 și a jucat finala, în 2007. În cazul unei confruntări cu Italia, meciurile s-ar disputa în România pentru că ultima înfruntare dintre cele două a avut loc în Peninsulă.

Cel mai accesibil adversar pare a fi Australia, cu Samantha Stosur (25 WTA), Casey Dellaqcua (35), Jarmila Gajdosova (54), în Top 100.

Canada și Polonia au doar câte o jucătoare în primele 100 ale lumii, dar în Top 10, pe Eugenie Bouchard (7), respectiv Agnieszka Radwanska (8). În cazul confruntărilor cu Australia, Polonia sau Canada, locul de desfășurare al partidelor se va stabili prin tragere la sorți.

 

Sursa: www.stiridesport.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here