Aer curat la cutie. Vezi cum s-a îmbogățit un student francez vânzând aer

Home > Aer curat la cutie. Vezi cum s-a îmbogățit un student francez vânzând aer

Un student francez a reuşit să câştige mii de euro vânzând cutii cu aer din Montcuq, oraşul său natal, scrie Business Insider.

Antoine Deblay, în vârstă de 22 de ani, s-a gândit prima oară la această idee de afaceri în timpul verii. El a postat-o pe un site francez de crowd funding şi a reuşit să strângă peste 800 de euro pentru proiectul său în doar câteva săptămâni. Banii i-au ajuns pentru a-şi pune la punct un site şi pentru a plăti ambalajele.

Acum el vinde fiecare cutie cu 250 de mililitri de aer cu 5,5 euro, preţ la care se adaugă şi 5 euro taxe de transport.

“Aerul proaspăt din Montcuq este 100% organic, te afundă în adâncimile oraşului pentru a-ţi reîmprospăta ideile. Ideal atunci când ai nevoie de inspiraţie. Atenţie: conţinutul nu poate fi înlocuit, consumabil într-o singură folosire, Nu lăsaţi deschis”, se menţionează pe etichetele produsului său.

Tânărul a primit în trei luni 1.000 de comenzi, lucru care l-a surprins.”Sigur că ştiam că se va vinde, dar nu atât de mult în atât de puţin timp”, spune Deblay.

Studentul recunoaşte însă că, cel mai probabil, nu aerul în sine i-a asigurat succesul afacerii, ci mai degrabă jocul de cuvinte pe care l-a folosit. “Am făcut un plan bun de marketing în jurul produsului şi dacă oamenilor le place, acest lucru se datorează jocului de cuvinte care îi face să râdă”, explică el.

Deblay spune că va vinde 10 litri de aer din oraşul său natal pe săptămână. Pe site-ul său apare deja mesajul “Am ajuns la capacitate maximă” datorită numărului mare de comenzi.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here