Bucurestenii care isi doresc o gura de aer de munte isi pot reface fortele chiar in propria casa, fara sa fie nevoie sa parcurga sute de kilometri pentru a ajunge pe varfurile Carpatilor.

Solutia vine de la un brailean, in varsta de 27 de ani, stabilit de ceva vreme in capitala, care, pasionat fiind de drumetii, a decis sa vanda pungi cu aer tare din Muntii Bucegi, scrie infobraila.ro.

Dan, un IT-ist de succes, se jura ca aerul din pungile pe care le scoate la vanzare pentru doar 2 lei provine din inaltimi si spune ca, in ciuada asteptarilor, clientii curg rauri…de munte. Cu o imaginatie extrem de bogata, tanarul sustine ca a decis sa intre in „afacere” dupa ce a citit o stire despre o firma din Canada care exporta in China, unde recent a fost declarat cod rosu de poluare, canistre cu aer din Muntii Stancosi.

„Initial a fost o gluma, chiar daca in pungi chiar aveam aer din Muntii Bucegi, insa apoi au inceput sa sune multi bucuresteni. Se mirau ca e asa ieftin! Eu iubesc muntele, merg lunar in drumetii. E o senzatie unica”, ne-a povestit braileanul.

„Afacerea” lui Dan a ajuns subiect de dezbatere la televiziunile nationale, generand sute de comentarii si pe retelele de socializare.

Specialistii in domeniu au tinut sa le transmita clientilor ca aerul la punga are efecte nule, proprietatile terapeutice pastrandu-si-le doar in mediul natural, respectiv in munti.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here