Psihologul publicaţiei The Sun a primit pe adresa redacţiei o scrisoare inedită, venită din partea unui bărbat cu o viaţă sexuală extrem de bizară.

POVESTE ADEVĂRATĂ:Am făcut sex în trei cu două femei, dar una dintre ele era sora mea şi le-am lăsat însărcinate. Totul a început când cea mai bună prietenă a surorii mele şi soţul ei avea probleme în a porni o familie. Eu am 31 de ani, sora mea are 32, iar prietena ei 29. Ea a încercat timp de trei ani să facă un copil şi nu reuşea, aşa că sora mea mi-a cerut ajutorul. 

Prietena ei este sexy şi mă gândeam la ea de mult timp, dar am avut o singură condiţie, să participe şi ea la partida de sex deoarece mereu am fost apropiaţi şi o partidă de sex în trei era mult mai palpitantă. Ne-am îmbătat într-o cameră de hotel şi am început să facem sex. A fost o noapte nebună. Prietena surorii mele a rămas gravidă, însă de asemenea şi sora mea. În timp ce prima femeie era fericită şi mi-a mulţumit, mariajul surorii mele a fost distrus deoarece bărbatul ei ştia că nu este copilul lui. Ulterior ea a făcut avort. Mă simt vinovat, dar încă mai fac sex cu sora mea, pare ceva natural, chiar dacă ştiu că avem nevoie de ajutor, a scris bărbatul în scrisoare.

Cu toate acestea, psihologul i-a răspuns că este vorba de un incest, lucru interzis de lege şi va duce la o serie de probleme serioase dacă femeia va rămâne iarăşi gravidă, recomandându-i bărbatului să meargă la un psiholog.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here