Compania care deține rețeaua de socializare Facebook a anunțat joi că motorul intern de căutare al rețelei a suferit  numeroase îmbunătățiri pentru a permite utilizatorilor să găsească mai ușor informațiile căutate, în special pe cele care vizează anumite teme de actualitate.

„Când anumite evenimente se petrec în lume, oamenii se îndreaptă către Facebook pentru a vedea cum reacționează prietenii și cei din familiile lor. Astăzi, am îmbunătățit căutarea pe Facebook pentru ca, pe lângă prieteni și cei din familiile noastre, fiecare utilizator să poată găsi ce spune lumea despre subiectele care-l interesează”, a transmis într-un comunicat grupul care deține rețeaua de socializare.

Concret, utilizatorul va regăsi în rezultatele căutării sale nu doar postările prietenilor și celor din familia sa, dar și mesaje publice postate de persoanele care nu fac parte din lista sa de prieteni în cadrul rețelei de socializare, relateaza romaniatv.net.

Facebook va permite deopotrivă utilizatorilor săi să găsească mai ușor totalitatea conversațiilor desfășurate pe rețeaua de socializare care fac referire la o postare anume care a fost distribuită de mai mulți utilizatori. Astfel, printr-un singur buton se va putea accesa totalitatea mesajelor publice care fac referire la postarea respectivă.

De asemenea, Facebook anunță că utilizatorul va beneficia de acum înainte de un serviciu îmbunătățit în ceea ce privește sugestiile generate în momentul căutării, ceea ce va ajuta utilizatorul să tasteze în fereastra de căutare exact ce îl interesează să găsească.

La începutul anului 2013, Facebook a prezentat motorul său intern de căutare Graph Search, care spre deosebire de unul clasic, similar Google Search, oferă posibilitatea utilizatorilor să găsească anumite informații numai în interiorul platformei rețelei de socializare, și nu pe domeniul de internet.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here