Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că relația liberalilor cu președintele Klaus Iohannis este în continuare corectă și foarte bună.

„Nu există o ruptură între PNL și președinte. În mod cert, neechivoc, există același parteneriat, aceeași relație instituțională corectă și foarte bună”, a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului, întrebată ce părere are despre atacurile la adresa șefului statului venite din partea unor liberali printre care și Ludovic Orban.

Ea a spus că nu va împiedica niciun liberal să își exprime opinia, chiar dacă aceasta nu corespunde cu a ei, informeaza obiectiv.info.

„Eu nu o consider un atac oricât de mult ar încerca o televiziune sau alta să îmi explice mie că libertatea de exprimare n-ar trebui să existe. Eu am alt punct de vedere. Eu nu văd atacuri la adresa președintelui, cum de altfel nu sunt reale nici știrile că sunt sancțiuni în interiorul PNL pentru cei care atacă”, a precizat Gorghiu.

Ea a adăugat că PNL a făcut un pas înainte, că există un guvern de specialiști în prezent pe care liberalii îl sprijină și ei sunt în parteneriat și cu președintele Iohannis.

„Pasul următor va fi anul viitor, în toamnă, când veți vedea un parteneriat Klaus Iohannis — PNL — Guvern liberal. În PNL fiecare are dreptul să spună orice până la decizia politică. Nu o să vedeți niciodată o poziție unanimă ca la PSD. Nu aș mai fi președinte al acestui partid dacă toată lumea s-ar încolona și ar zice ca mine dimineață, la prânz și seara”, a arătat Gorghiu.

Pe de altă parte, ea a spus că este falsă informația vehiculată în presă potrivit căreia Klaus Iohannis și-ar face alt partid.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here