Laurenţiu Reghecampf a comentat la conferinţa de presă de după meciul terminat de echipa sa la egalitate cu Dinamo, prestaţia jucătorilor săi, dar şi a adversarilor.  În acelaşi comentariu, Reghe a vorbit puţin şi despre finala pe care o va disputa în compania formaţiei Astra Giurgiu.

“În această seară ne-am jucat cu ocaziile, însă mă bucur că ne-am calificat în finală deoarece vreau să câştig eventul la sfârşitul acestui sezon. Vom juca finala cu Astra, cei de la această formaţie au meritat calificarea în finală, au fost echipa mai bună în jocul cu Petrolul şi sper că noi o să îi învingem pe cei de la Giurgiu. Nu vreau să mai discut de niciun jucător de la Dinamo, deorece aţi văzut şi voi ce comentarii se fac după ce eu îmi spun părerea. Cei de la Dinamo trebuie să meargă mai departe deoarece Flavius Stoican a făcut o treabă bună până acum. Totodată vreau să le mulţumesc suporterilor noştri că au făcut în timpul jocului o atmosferă extrordinară. Vreau să le dedicăm calificarea lui Gigi Becali şi fratelui meu mai mare, Mihai Stoica”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

În încheierea conferinţei de presă, Reghe a făcut un comentariu în stilul caracteristic, puţin arogant când a fost întrebat dacă l-a afectat decizia dinamoviştilor de a schimba vestiarul şi băncile de rezerve pentru acest meci.

“Mai rămâne să schimbe loturile, antrenorii şi patronii şi aşa poate câştigă şi ei!”, a spus Reghe surprinzător.

 

Distribuie:5000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here