Un rol foarte important pentru un stil de viață sănătos și un organism plin de vitalitate îl joacă eliminarea toxinelor din organism. Dacă îți detoxifici constant organismul, acesta își va îmbunătăți toate funcțiile vitale.

Digestia şi întregul aparat digestiv vor funcţiona mult mai bine, nu te vei mai îngrășa, iar ficatul şi organele care se ocupă de sinteză vor fi mult mai revigorate şi îşi vor putea face treaba mult mai bine, scrie Lyla.ro. Aceşti factori vor duce pe deoparte la dispariţia stării permanente de oboseală şi totodată vor duce și la o reducere a riscului apariţiei unor boli, precum cancerul de colon.

Iată cum poți elimina toate toxinele din organism, cu o alimentație adecvată, în doar 3 săptămâni.

Prima săptămână: Pe stomacul gol, ia o lingură de făină din seminţe de in, amestecată cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece. Repetă procesul ZILNIC.

A doua săptămână: Consumă două linguri de făină din seminţe de in amestecate cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece, în fiecare dimineaţă.

A treia săptămână: consumă câte trei linguri de făină din seminţe de in în combinaţie cu 150 ml de kefir zilnic, după care se bea un litru de apă rece.

 

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

Abonare
Distribuie:0100

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here