Echipa antrenată de Flavius Stoican, Dinamo București se află în aceste zile într-un stagiu de pregătire, la Săcele, acolo unde jucătorii sunt într-o perioadă de acumulare fizică.

Tehnicianul dinamovist pune mare preț pe forma fizică și tocmai din acest motiv își dorește ca elevii săi să fie foarte bine pregătiți.

“Băieții s-au prezentat bine și se pregătesc intens. Avem toate condițiile aici, la Săcele. Jucătorii au tot ce le trebuie pentru pregătire. Nu le rămâne decât să muncească, să tragă tare, pentru că doar așa le va fi ușor când va începe noul sezon. Știu că antrenamentele sunt foarte grele, o simt și ei pe pielea lor”, a spus Stoican, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Pentru a reuși meciuri bune în sezonul ce urmează, tânărul tehnician pariază pe condiția fizică a fotbaliștilor săi, acesta considerând că doar așa va putea obține rezultate.

“Dacă nu suntem bine pregătiți fizic, nu ne putem pune în valoare nici calitățile tehnice. Sezonul trecut am reușit clasarea între primele echipe tocmai pentru că am dominat majoritatea adversarilor la acest capitol.

Despre jucătorii noi pot să spun că se antrenează bine, că pun osul și că s-au integrat bine în colectiv. Duminică îi așteptăm și pe Cosmin Matei și pe Dorin Rotariu aici, în cantonament, vom fi în formulă completă”, a mai afirmat Stoican.

Follow
Distribuie:22000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here