Ceea ce promitea a fi o partidă de sex de neuitat în valurile mării s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru doi turişti, în Italia.

O tânără şi iubitul ei au vrut să profite de temperaturile ridicate de la jumătatea lui octombrie şi s-au gândit să se arunce în valurile mării pentru o partidă de sex. Numai că plăcerea s-a transformat în durere la scurt timp, după ce cuplul a ajuns la urgenţe.

La un moment dat, în toiul îmbrăţişărilor, penetrărilor şi senzaţiilor de plăcere, bărbatul a realizat că penisul său a rămas în vaginul amantei. Conform presei din Italia, organul sexual nu a mai putut ieşi din interiorul iubitei din cauza muşchiului care se contractase prea tare şi îi “înghiţise” pur şi simplu bărbăţia partenerului.

Norocul lor a fost o turistă care se plimba singură pe plajă şi care i-a auzit cerând ajutor. I-a ajutat să iasă din apă, deşi erau în continuare nedezlipiţi unul de celălalt, le-a dat un prosop pentru a se acoperi şi a chemat ambulanţa. Paramedicii i-auadus la spital unde domnişoarei i s-a administrat o injecţie care să-i dilateze uterul şi să relaxeze muşchiul, astfel încât să “elibereze” penisul.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here