Dinamo Bucureşti a câştigat azi cu scorul de  2-0 meciul pe care l-a disputat cu echipa de pe locul doi, Astra Giurgiu. Probabil din cauza eşecului din Ştefan cel Mare, jucătorii giurgiuveni au devenit foarte nervoşi.

Unul dintre cei mai nervoşi fotbalişti ai giurgiuvenilor a fost portarul Dani Coman. Din cauza unui incident petrecut pe finalul primei reprizei, goalkeeperul Astrei l-a aşteptat după meci pe Valentin Lazăr în tunelul ce duce la vestiare şi a încercat să-i aplice dinamovistului o corecţie fizică.

Totul a început  de la o fază petrecută în minutul 36, când Lazăr, aflat în faţa porţii, nu a reuşit să reia din alunecare o minge în poarta lui Coman şi, neglijent, a fost la un pas să-l lovească pe giurgiuvean cu gheata în figură. Coman a reacţionat violent încă de atunci, l-a apucat în câteva rânduri de faţă pe mijlocaşul “câinilor”, dar nu a fost nici măcar avertizat de arbitrul Ovidiu Haţegan. După meci, portarul a vrut să regleze conturile şi se pare că l-ar fi şi lovit pe Lazăr, dar intervenţia promptă a celorlalţi fotbalişti a transformat conflictul într-unul de proporţii. Numai intervenţia firmei de securitate a mai putut să salveze situaţia, în răfuială fiind implicaţi chiar şi arbitrii jocului, cei care au încercat şi ei să stingă rapid conflictul.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here