Becali a donat 30.000 de euro pentru o campanie caritabilă demarată de avocatul său

Home > Becali a donat 30.000 de euro pentru o campanie caritabilă demarată de avocatul său

Omul de afaceri a decis să facă o donaţie pentru o campanie iniţiată de unul dintre avocaţii săi. Gigi Becali a dat 30.000 de euro pentru proiectul care urmăreşte stoparea violenţei în familie şi în şcoli, potrivit România TV.

Gigi Becali a semnat marţi documentele prin care donează banii campaniei umanitare demarată de unul dintre avocaţii săi.

Cu singuranţă acest gest al lui Gigi Becali nu va trece neobservat când vor fi discutate recompensele pe care le merită în spatele gratiilor.

Nu este singurul gest umanitar pe care Gigi Becali l-a făcut de când a fost încarcerat. El a trimis în urmă cu câteva luni tir-uri cu ajutoare în zonele inundate, în valoare de 1 milion de euro.

George Becali a primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, ulterior, pe 20 mai, omul de afaceri a fost condamnat la doi ani închisoare în dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN, iar pe 4 iunie a primit alţi trei ani de detenţie în dosarul “Valiza”. Cele trei pedepse au fost contopite, iar Tribunalul Bucureşti a adăugat un supliment de şase luni, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here