Astăzi vor avea loc primele meciuri ale grupei H de la Mondial, grupă din care fac parte Belgia, Algeria, Rusia și Coreea de Sud.

Belgienii debutează în fața Algeriei, echipă ce a învins România în această lună într-un amical cu scorul de 2-1. Belgienii sunt într-o formă de invidiat și sunt cotați cu a șasea șansă la câștigarea trofeului suprem.

“Dracii roșii” au defilat în preliminarii unde au câștigat detașat o grupă cu Croația și cu Serbia, iar așteptările fanilor sunt mari.

Belgia are o echipă tânără din care fac parte jucători ce evoluează pentru marile cluburi din Europa.

“Nu simțim nici o presiune. Avem o echipă tânără, dar suntem relaxați. Avem încredere în noi, pentru că avem o echipă bună. Am muncit patru ani pentru a ajunge aici, iar acum suntem pregătiți”, a declarat Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea Londra.

“Nu poți cumpăra experiența, trebuie să o câștigi. Este o luptă. Nu știu cum vor gestiona debutul. Vom fi puternici dacă vom putea să ne respectăm sarcinile de joc. Spiritul de echipă este cel mai important, trebuie să știm să dăm totul pentru echipă, să ne sacrificăm și să lăsăm realizările personale pe planul secund”, a zis Marc Wilmots, antrenorul Belgiei, cel care va debuta astăzi la un turneu final.

Partida Belgia-Algeria va avea loc astăzi de la ora 19 și va fi transmisă de TVR 1.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here