Un austriac a lansat o “provocare” pentru românii şi romii care trăiesc în ţara sa.

Tânărul se foloseşte de succesul pe care îl are la nivel mondial campania umanitară “Ice Bucket Challange” pentru o campanie rasistă îndreptată împotriva românilor, cărora le cere să emigreze în 24 de ore.

„Aţi aflat deja câţi oameni iau parte la Ice Bucket Challenge, nu este de ignorat campania, au fost postate şi share-uite deja un milion de videoclipuri . De aici mi-a venit ideea să lansez şi eu o provocare, care priveşte pe toată lumea, nu doar pe bolnavii de scleroză laterală amiotrofică, este vorba de o provocare a plecării din ţară. În primul rând îi nominalizez pe toţi românii şi pe toţi ţiganii. Aveţi timp 24 de ore să emigraţi. Pa!”, spune austriacul, potrivit digi24.ro.

Tânărul a distribuit clipul pe pagina sa de Facebook, iar iniţiativa a strâns mulţi susţinători.

Abonare
Distribuie:0000

5 COMMENTS

  1. Lua-va-s neamu-n carca “P***”..de origofleni ambulanti, straini de cac**, se cred mari in tara lor….dar ei nu au curaj si CoA** sa stea pe pielea lor…cica nu au nevoie sa paraseasca statul natal pt ca au dus-o bine inainte sa emigram in tarile lor…sa se duca si ei pe pielea lor sa munceasca fara familie , cunostinte…sa o ia de la inceput…dar NU.. vezi doamne el e rasist FU*** neamu lui de prostanac, caci doar asa se poate intra intr-o discutie sau in presa mondena…prosti ca ei RASISTI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here