Cinci persoane au fost puse sub învinuire în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu, acestea fiind citate pentru a li se aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi a fi audiate, informează, miercuri, Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cele cinci persoane au fost citate pentru a li se aduce la cunoştinţă învinuirea în cauza având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu prilejul participării, în 17 octombrie, la un protest neautorizat în Centrul Vechi al Capitalei.

De asemenea, cele cinci persoane puse sub învinuire urmează să fie audiate, arată Parchetul Judecătoriei Sectorului 3, într-un comunicat de presă remis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

Cele cinci persoane au fost citate de poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale – Poliţia Sector 3, sub îndrumarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Sectorului 3.

 “Pentru garantarea dreptului la apărare al învinuiţilor, alte date (inclusiv numele învinuiţilor şi momentul audierii) nu pot fi făcute publice în acest moment”, a precizat sursa citată.

În 25 octombrie, Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au dat declaraţii la Secţia 10 de Poliţie din Capitală, în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Mai mulţi martori i-ar fi indicat pe Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe ca fiind persoanele care în seara zilei de 17 octombrie au spart luneta maşinii în care se afla ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Sursa: mediafax.ro

Distribuie:2000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here