Femeile care participa activ la viata sexuala se intreaba pe buna dreptate ce este in mintea barbatilor atunci cand ajung in pat, iar raspunsurile pe care si le pun femeile nu au intarziat sa apara:

„Fii calm, nu face vreo prostie”

Acesta este momentul in care barbatul se gandeste exclusiv la actul propriu-zis si creierul nu mai poate fi controlat, asta fiind doar prima reactie atunci cand femeia este vazuta dezbracata.

“În sfârsit, pot să mă holbez la sâni”

Acesta este momentul in care barbatul se delimiteaza total de regula conform careia este un gest total urat de a ta uita la sanii unei doamne si actioneaza dezinhibat, relateaza unica.ro.

“Click!”

Momentul cand femeia este vazuta goala apare in perceptia vizuala si ramane in memoria barbatului pentru o buna perioada de timp. Poate ca femeile nu stiu, dar barbatii se masturbeaza cu gandul la iubita, nu la porno.

Oare ce ar trebui să fac acum?

Cu siguranta ca femeile stiu foarte bine ca atunci cand un barbat este excitat esti greu de controlat, iar acesta este momentul oportun pentru a detensiona atmosfera cu ajutorul unei glume.

Despre ce vorbea când spunea că nu este perfectă?

Barbatii raman atat de fascinati de corpul femei incat nu mai tin cont daca acestea sunt plinute sau trase prin inel, cu sanii mari sau mici… In consecinta femeile trebuie sa fie ele insele si sa nu se mai ascunda sau sa fie timizi.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here