Orice bărbat are anumite temeri când vine vorba de implicarea lui într-o relaţie. Dacă vrei să ştii de la început la ce să te aştepţi, iată de ce se tem bărbaţii, în funcţie de zodie.

Bărbatul Berbec

Pentru că i se aprind călcâiele destul de uşor, bărbatului născut în zodia berbec îi este teamă de refuzuri, dezamăgiri şi de relaţiile încheiate prematur. Speră mereu ca sinceritatea şi entuziasmul să nu îi fie zdrobite de o femeie care se dovedeşte zgomotoasă, dominatoare sau încăpăţânată.

Bărbatul Taur

Bărbatul taur îi este teamă să nu piardă comoditatea şi siguranţa oferite de femeia de care s-a îndrăgostit. Deşi pare sigur pe el, şi bărbatul taur suferă şi se gândeşte ca nu cumva să fie părăsit, fără explicaţii. Îi place să facă mici cadouri, însă se gândeşte  temător dacă a ales bine sau nu.

Bărbatul Gemeni

Într-o relaţie, bărbatul gemeni se teme să nu îi fie îngrădită libertatea. Deşi îi place să-şi tachineze partenera şi are uneori un comportament dual, urăşte confuziile şi replicile cu dublu înţeles venite din partea iubitei.

Bărbatul Rac

Se teme cel mai mult de respingere şi de faptul că nu ar putea fi înţeles de către partenera lui de viaţă. Fiind puţin gelos, nu îi place să vadă cum roiesc bărbaţii în jurul iubitei, din teama de a nu fi înşelat.

Bărbatul Leu

Un bărbat născut în zodia leu are nevoie în permanenţă de dovezi de afecţiune şi iubire. Altfel, începe să îşi facă temeri cu privire la interesul tău faţă de el. De asemenea, îi este teamă ca la începutul unei relaţii să nu zică sau să facă ceva greşit, încât să interpretezi lucrurile în sens negativ.

Bărbatul Fecioară

Una dintre cele mai mari temeri ale bărbatului fecioară este aceea de a nu-i ascunde ceva, care l-ar putea afecta şi chiar, răni. Aşadar, arată-i că eşti o pesoană sinceră şi ia-l mereu în seamă, altfel va ajunge să fie şi mai îngrijorat.

Bărbatul Balanţă

Bărbatului născut în zodia balanţă îi este teamă de schimbările bruşte şi de posibilitatea ca partenera lui să aibă un caracter dual. De asemenea, balanţa urăşte situaţiile tensionate şi discuţiile aprinse.

Bărbatul Scorpion

Un scorpion se va teme întotdeauna să nu îţi baţi joc de sentimentele lui, însă fii sgură că nu va arăta acest lucru. Mereu va părea sigur pe sine, chiar dacă în interiorul lui se dă o bătălie.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul născut în zodia săgetător vrea ca relaţia lui să nu ajungă niciodată la acel punct în care niciunul dintre parteneri nu mai are ceva nou de oferit. Trăieşte cu teama că acea zi va veni, iar el nu va şti cum să reacţioneze.

Bărbatul Capricorn

Îi este teamă de confuzii, nesiguranţă şi minciună şi îşi doreşte cu ardoare să aibă alături o parteneră care să fie sinceră şi să îşi dorească o relaţie stabilă. Uneori, îi este teamă de schimbări, pentru că este un tradiţionalist şi un familist convins.

Bărbatul Vărsător

Unui vărsător îi este teamă să îşi exprime sentimentele pentru că, de fapt, îi este teamă să nu fie înţeles greşit, ridiculizat.De asemenea, îi este teamă şi de angajamentul căsătoriei, aşa că trebuie să îi demonstrezi că eşti persoana potrivită pentru el.

Bărbatul Peşti

În primul rând, bărbatul peşti se teme să îşi exteriorizeze sentimentele, dezamăgirile, frustrările, nemulţumirile. Face greşeala de a se interioriza, însă la un moment dat simte nevoia să se destăinuie, însă nu în cel mai plăcut mod. Răbufneşte, spunând tot ce are pe suflet, fără a mai ţine cont dacă prin ceea ce spune, îi afectează pe cei din jur. De asemenea, bărbatul peşti se teme , la fel ca vărsătorul, de un angajament de lungă durată.

Follow
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here