Cu siguranţă nu o să sesizeze faptul că ai două vergeturi pe coapse sau că ţi-a sărit oja de pe o unghie. Imaginea de ansamblu şi mai ales comportamentul tău îi interesează mai mult

Grijile femeilor pentru micile detalii şi imperfecţiuni ale corpului trec total neobservate de reprezentanţii sexului opus în timpul unei partide de amor. Iubitul tău este de obicei atât de absorbit de moment în sine încât nu acordă importanţă unor astfel de lucruri care, din păcate, pe tine te stresează sau te inhibă. Iată în schimb ce observă de cele mai multe ori un bărbat atunci când faceţi dragoste:

Dacă ai iniţiativă

Primul lucru pe care îl va observa este iniţiativa sau lipsa ei. Dacă aştepţi ca el să facă totul sau dacă te implici cu adevărat şi trăieşti clipa poate face o diferenţă ca de la cer la pământ pentru iubitul tău. Prin urmare, fii îndrăzneaţă, preia iniţiativa, implică-te şi lasă-te purtată de val.

Felul în care îţi mişti corpul

Deşi urăsc să arate asta, bărbaţii sunt la fel de nesiguri în pat ca şi femeile. De aceea, atunci când faceţi dragoste, modul în care te mişti şi gesturile pe care le faci îi oferă partenerului tău indicii importante cu privire la felul în care te simţi. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here