Florin Piersic are teatrul în sânge fiind unul dintre cei mai apreciați actori români, însă în ultimele luni a fost nevoit să stea departe de ceea ce iubește mai mult din cauza pandemiei, la fel și ceilalți artiști. În curând, îndrăgitul actor va reveni pe scenă având programate deja două spectacole.

Anunțul a fost făcut de actrița Medeea Marinescu care a declarat că atât ea, cât și partenerul ei se vor întoarce la teatru prin intermediul piesei „Străini în noapte” care urmează să fie pusă în scenă în luna august, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Actrița a dezvăluit că a fost sceptică și îngrijorată legat de revenirea pe scena teatrului, însă Florin Piersic a încurajat-o să repete singură, acasă, textul pentru piesa „Străini în noapte”, visul lor fiind pe cale de a se împlini în cel mai scurt timp posibil.

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scenă, după 6 luni de pauză

„Am pierdut numărul spectacolelor care au fost amânate din pricina pandemiei. Pot să spun însă că, pe măsură ce acestea au fost reprogramate, eu am încercat să anunţ publicul pe pagina mea de Facebook. Mai ales că sunt mulţi cei care îmi scriau şi voiau să ştie ce se întâmplă.

Am vorbit în toată această perioadă cu Florin Piersic. Îi mărturiseam că îmi lipsesc glumele lui şi hazul lui de necaz, şi poveştile de pe drumurile noastre nesfârşite, şi bineînţeles, textul acesta excepţional a lui Assous pe care ne place să-l jucăm.

Am fost pe rând, ba îngrijoraţi, ba încrezători, apoi iar sceptici, însă cred că amândoi am ştiut că nu se poate termina viaţa acestui spectacol brusc. Asta nu. Aşa că, într-o bună zi, acest minunat om, care e Florin, m-a sunat şi mi-a spus că el a luat textul în braţe şi l-a repetat, singur, acasă.

Şi m-a sfătuit să fac acelaşi lucru pentru că el crede că nu mai e mult şi vom juca. Nu exista încă în acel moment această variantă, de a juca la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tănase.

A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie … şi iată că visul nostru e pe cale să se împlinească”a mărturisit actrița Medeea Marinescu pentru click.ro.

Citește și:  Inca o tara europeana isi inchide granitele pentru romani. 14 zile carantina. Anuntul oficial al autoritatilor

Emoțiile vor fi mari pentru cei doi actori care așteaptă cu sufletul la gură să revină pe scenă la începutul lunii august. Cei care doresc să vadă piesa „Străini în noapte” trebuie să știe că prețul unui bilet este de 120 de lei.

Cât despre locuri, acestea sunt limitate, așadar iubitorii teatrului trebuie să se grăbească dacă vor să prindă un loc pentru unul dintre spectacolele în care joacă Florin Piersic. scrie fanatik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here