Nu știi dacă te place sau nu? Fetele sunt greu de înțeles, iar la fel se întâmplă și în dragoste. Te place sau e doar prietenoasa? Te ajută sau caută un pretext să stea mai mult cu tine? Citește în continuare care sunt semnele pe care ți le trimite o fată atunci când e îndrăgostită de tine:

Se joacă cu părul tău

Dacă începe să îți bage mâna în păr și să se joace cu șuvițele tale, ar trebui să îți dai seama că fata e atrasă de tine. Poate doar să ți-l așeze, sub pretextul că aveai o șuviță rebelă, care nu stătea cum trebuie.  Faptul că se joacă în părul tău e un gest intim, pe care nu îl face cu orice amic.

Introduce în conversații remarci subtile

Dacă o auzi că spune fraze de genul ” Am și eu o zi liberă, în sfârșit”, trebuie să știi că face asta pentru că vrea să te facă să inițiezi o ieșire pe undeva. Nu vrea să îți spună direct, de teamă să nu fie refuzată. Te face pe tine, în mod indirect, să o inviți în oraș.

Se interesează cum ți-a mers în ziua respectivă, ce visuri, idealuri ai

E mult mai curioasă decât în mod normal. Te întreabă cum ți-a mers în ziua aceea și vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine. De fapt, ea încearcă să se apropie cât mai mult de tine, să deschidă discuții intime. Te întreabă de visuri, idealuri și speră să fiți compatibili din punctul ăsta de vedere.

Se documentează în domeniile care te interesează

Brusc, devine și ea interesată de baschet, după ce tu i-ai spus că ești pasionat de asta. Vine cu informații în plus, se documentează, toate astea pentru a-ți intra în grații. Chiar dacă nu știe că aia e cea mai puternică masină, e de acord cu tine, iar tura viitoare îți va spune și câți cai putere are, sau ce capacitate cilindrică.

Caută mereu un pretext să te atingă

Ia gândește-te, cum se manifestă când vrea să te felicite, nu cumva te strânge în brațe și caută să facă asta cât mai des? Îți atinge mâinile, te mângăie pe umăr sau te atinge ”prietenește” pe spate. Poate tu crezi că ea doar te încurajează, sau că e un gest de îmbărbătare, dar ea vrea să-ți transmită cu totul altceva.

Față de oricine altcineva, când te privește, are și un zâmbet timid

Când discută cu ceilalți zâmbește degajată. Când se uită la tine se intimidează: are un zâmbet timid.

Îți scrie mesaje mult mai des decât o făcea înainte

Chiar dacă ați fost mereu prieteni buni și v-ați trimis mesaje, dacă ea începe să iți scrie din ce în ce mai des, e un semn că te place. Vrea să vorbească cât mai mult cu tine, să te cucerească, motiv pentru care vrea să fie mereu prezentă, lângă tine. Dacă nu poate să facă asta îți va scrie mesaje, te va suna sau îți va da mailuri mai des decât de obicei.

Brusc începe să îți trimită melodii sau citate pe care le găsește

Dacă îți trimite melodii, ar trebui să le asculți mai cu atenție. Acestea sunt mesaje subliminale pe care se așteaptă ca bărbații să le înțeleagă. O să descoperi că nu e o coincidență că 2- 3  versuri din melodie se potrivesc cu situația prin care ați trecut zilele trecute. La fel și cu citatele care îi plac și pe care vrea să ți le arate și ție. Nu face asta întâmplător, ea vrea ca tu să înțelegi mesajul din spatele lor

Poartă haine mai provocatoare decât în mod normal

E fată și nu evită să profite de atuurile ei. Știe că bărbații sunt atrași de forme, așa că atunci când se vede cu tine își va pune cei mai sexy jeanși și bluza aceea cu decolteu adânc.

Râde zgomotos și vorbește tare

Dacă nu reușește să îți atragă atenția, va începe să vorbească mai tare decât cei din grup și să râdă puternic. Va domina conversațiile, dar asta numa până își atinge obiectivul: atenția ta. Odată ce ai remarcat-o se va transforma la loc în fata liniștită care știe că îți place.

Mădălina Mihăilescu

AbonareDistribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here