Ştiai că poziţia în care dormi poate spune multe despre personalitatea ta? Iată ce caracteristici ai în funcţie de acest aspect.

Poziția 1: Oamenii care dorm ghemuit, retrași într-un colțișor al patului, poziție numită și fetus, par duri la suprafață, însă, în interior, ei sunt sensibili și foarte sufletiști. De asemenea, potrivit cercetării, acestia au nevoie de timp pentru a se apropia de cei din jur și cu greu interacționează.  Medical, această poziție, care este destul de comună, nu este recomandată, deoarece creează presiune asupra organelor interne, scrie ele.ro.

Poziția 2: Această poziție, în care se doarme pe o parte, cu mâinile întinse și paralele cu corpul, reflecta o fire veselă, relaxată. Sunt de obicei persoane a căror companie ți-o dorești. Persoanele care dorm în aceasta poziție tind să aibă mare încredere în oameni și tocmai de aceea suferă în repetate rânduri.

Poziția 3: Dormitul pe o parte cu brațele întinse indică faptul că persoana care adoptă această poziție este foarte deschisă și profund cinică. Aceste persoane luptă pentru idealurile lor și ar face orice pentru a le atinge. Această poziție este recomandată persoanelor care au probleme cu refluxul gastric și apnee în somn.

Poziția 4: Poziția “soldat”, adică pe spate cu brațele și picioarele întinse, este adoptată de persoanele rezervate, introvertite. Acest tip de oameni își sărbatoresc realizările cu foarte multă modestie și au o conduită foarte restrictivă.  Medical, această poziție este una problematică, deoarece poate duce la sforăit, probleme respiratorii sau alte perturbări ale somnului.

Poziția 5: Persoanele care dorm cu fața în jos sunt catalogate ca extrovertite. Ele pot să apară nonșalante la suprafață, dar în adâncul sufletului sunt sensibile și au tendința de a lua criticile foarte personal. De asemenea, persoanele care dorm pe burtă au mai puține probleme cu stomacul, deoarece această poziție ajută la procesul digestiv.

Poziția 6: Această poziție mai este denumită și “steaua de mare”. Persoanele care dorm astfel sunt foarte docile și ascultătoare. Mai mult, oamenii care dorm în această poziție sunt considerați drept prietenii ideali, pentru că știu întotdeauna să asculte și oferă ajutor în orice situație. Din punct de vedere medical, aceasta nu este însă indicată deoarece agravează problemele respiratorii.

 

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here