Ceapa ABSOARBE bacteriile si virusurile din atmosfera, dezinfectand aerul, insa devine o adevarata amenintare pentru sanatate daca NU este consumata proaspata!

Legenda cepei care ne scapa de gripa si raceala

Legenda spune ca, in anul 1919, gripa a ucis 40 de milioane. Un medic vizita familiile mai multor fermieri pentru a-i ajuta sa combata epidemia. Multi dintre fermieri se imbolnavisera si murisera.

“Doctorul a ajuns la casa unui fermier si, spre surprinderea lui, toata lumea era santaoasa. Cand l-a intrebat doctorul pe fermier daca a facut ceva special, sotia acestuia a raspuns ca in fiecare camera (pe vremea aceea casele nu aveau mai mult de doua camere) a pus intr-un vas, cate o ceapa necuratata.

Doctorului nu i-a venit sa creada si a cerut una dintre cepe pentru a o analiza la microscop. Cand a analizat aceasta ceapa, a gasit virusul gripei in ceapa, care in mod evident absorbise virusul, tinandu-l la distanta de membrii familiei”.

Auzind aceasta legenda care circula peste tot pe internet, multi oameni au procedat la fel si spun ca intr-adevar, din momentul in care au amplasat o ceapa in incaperile lor, nimeni nu s-a mai imbolnavit de gripa sau raceala, sau cei care erau deja bolnavi, s-au vindecat mult mai usor.

Iata cum suna o astfel de relatare, via blogul supravietuitor.wordpress.com

“Eu nu stiam despre povestea cu fermierul… dar stiu ca eu am facut pneumonie si am fost foarte bolnava. Am citit un articol care spunea sa tai o ceapa la ambele capete, sa pui unul din capete intr-o furculita si sa pui capatul infipt in furculita intr-un borcan gol… iar apoi sa pui borcanul langa patul pacientului peste noapte.

AbonareDistribuie:166010Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here