Diferentele de comunicare dintre sexe pot avea efecte sau consecinte concrete. Cu toate ca femeile stiu ce le satisface sexual, nu le prea place sa vorbeasca despre asta. In companie feminina se simt in largul lor vorbind despre sex, dar multe dintre ele se jeneaza cand trebuie sa deschida acest subiectcu un barbat .

Iata trei motive pentru care femeile nu sunt dispuse sa ii dezvaluie partenerului dorintele proprii:

1. Femeile nu stiu cum sa se exprime. Ele cunosc sentimentele, dar acestea sunt dificil de descris in detaliu;
2. Sunt ingrijorate de faptul ca partenerul le va percepe sugestiile ca pe critici care ii vor da de inteles ca nu este un amant bun;
3. Femeile cred ca barbatii nu le asculta cu adevarat.

Dorinta de a fi „fata buna” este inca de actualitate

Trebuie sa arati ca o fata buna
Multe femei, in special cele singure, vor sa fie considerate de cei din jur fete bune, cuminti, in nici un caz sa dea impresia ca s-au culcat cu mai multi barbati. Desi, de multe ori, experienta este un mare avantaj.

Femeilor le este frica ca barbatii vor percepe „Imi place asta si asta” ca pe un indiciu ca alt barbat a facut toate acele lucruri, ceea ce il poate ofensa pe partenerul actual.

Importanta comunicarii
Sa fie clar, comunicarea nu trebuie subestimata. Cand simti ca esti la acelasi nivel cu partenerul tau din acest punct de vedere, toate celelalte probleme sexuale se vor rezolva automat.

In concluzie, iata cateva generalizari care se aplica destul de multor barbati si femei

– Femeile se indragostesc intre urechi, iar barbatii intre ochi;
– Barbatilor le place sa grabeasca ritmul in pat, femeilor le place sa incetineasca lucrurile;
– Barbatii sunt axati strict pe atingerea scopului lor si incearca sa ajunga la orgasm cat mai repede posibil, in timp ce femeile prefera calea lunga, acordandu-si timp pentru a se bucura de momentul de maxima intensitate.

 

Sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here