Compania italiană nu produce doar maşini pentru cei bogaţi, ci şi telefoane. Lamborghini a anunţat că va lansa, spre sfârşitul lunii, un nou telefon mobil, care va avea, bineînţeles, un preţ pe măsură.

Telefoanele inteligente de lux au ajuns să fie o obişnuinţă. În fiecare an, câteva companii lansează diferite smartphone-uri destinate doar celor bogaţi. Acum, spre sfârşitul anului, a venit şi rândul celor de la Lamborghini să se înscrie în trend. Recent, compania italiană, renumită pentru maşinile sport pe care le produce, a anunţat că va lansa pe piaţă telefonul de lux 88 Tauri.

Spre deosebire de alte telefoane de lux, noul model de la Lamborghini nu va avea doar un exterior impresionant, ci şi un interior, fiind dotat cu cele mai noi şi mai bune componente de pe piaţă.

Specificaţii de top
88 Tauri poate fi uşor comparat cu telefoanele de top care au apărut în acest an. Are un ecran Full HD de 5 inchi, procesor quad-core la 2,3 GHz, 3 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. De asemenea, bateria de 3.200 mAh oferă până la 1.000 de ore în standby, iar camera foto de 20 MP îi va ajuta pe posesori să realizeze poze de înaltă calitate. Toate acestea vor fi găzduite de o carcasă din piele şi oţel. În timp ce din punct de vedere al performanţelor, 88 Tauri poate fi comparat cu succes cu un Galaxy S5, iPhone 6 sau un HTC One M8, atunci când vine vorba de preţ, diferenţa este de la cer la pământ. În timp ce modelele enumerate mai sus se vând la un preţ de câteva sute de dolari, 88 Tauri va costa 6.000 de dolari.

Stoc limitat
Noul telefon Lamborghini urmează să fie comercializat la sfârşitul acestei luni. Producătorul a mai anunţat însă că va fi disponibil doar în număr limitat, mai exact 1.947 de unităţi. Cifra are o mare importanţă pentru producătorul italian, fiind anul în care s-a născut Tonino Lamborghini, fiul fondatorului companiei. 1.947 de modele 88 Tauri vor fi comercializate.

 

Sursa: ziarulring.ro.

AbonareDistribuie:22000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here