Cautarea de pe Facebook nu mai afiseaza rezultatele de pe web, reteaua de socializare renuntand astfel la motorul de cautare Bing al companiei Microsoft. Stirea a fost confirmata de un purtator de cuvant al firmei americane detinuta de Mark Zuckerberg.

“Nu mai aratam in prezent rezultatele cautarii de pe web in Facebook Search, deoarece ne-am concentrat pe ajutarea utilizatorilor de a gasi ceea ce ei au postat in retea sau le-a fost trimis de ceilalti useri. Continuam sa avem un parteneriat important cu Microsoft intr-o multime de domenii diferite”, a spus reprezentatntul retelei de socializare, potrivitNews Everyday.

Relatiile dintre Facebook si Microsoft s-au dezvoltat in mod vizibil din anul 2007, cand cel din urma a investit aproximativ 240 de milioane de dolari in reteaua de socializare, detinand 1,6% din actiuni. Daca atunci Facebook valora 15 miliarde de dolari, acum a crescut pana la valoarea de 211 miliarde de dolari.

Miscarea efectuata de catre Facebook ar putea fi o lovitura pentru Microsoft care incearca prin motorul sau de cautare Bing sa devina o alternativa la Google.

In timp ce rezultatele cautarile de pe web ajung la 20% pentru Bing, Google atinge un procent de 67%.

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here