Un imens scandal s-a iscat după partida dintre Petrolul Ploiești și CFR Cluj, scandalul pornind de la un titlu folosit de ziarul Gazeta Sporturilor pentru un articol de după acest meci.

Prin titlul folosit, clubul ploieștean s-a simțit jignit și a cerut o explicație ziarului, iar explicația nu a întârziat să apară, ba mai mult, ziariștii și-au cerut și scuze față de clubul Petrolul și de suporterii săi.

Iată articolul integral prin care Gazeta Sporturilor își cere scuze:

“Titlul cronicii meciului Petrolul Ploieşti – CFR Cluj, 1-2, a fost ‘Lupii demenţi! Ploieştenii pierd teren în lupta cu Steaua şi Astra după 1-2 cu CFR Cluj’.

Chiar dacă nu a fost nicidecum în intenţia autorului să insulte echipa din Ploieşti, figura sa de stil a fost una nu doar neinspirată, ci şi violentă verbal, fără sens şi total regretabilă.

Cronica e scrisă în ideea pierderii cumpătului atât în tribune, cât şi în teren, dar cuvântul folosit în titlu nu avea ce căuta acolo.

Gazeta îşi recunoaşte eroarea fără a mai căuta nici un fel de explicaţii! Pur şi simplu am greşit, regretăm şi le cerem scuze atât clubului Petrolului, cât şi suporterilor ploieşteni.”

Abonare
Distribuie:26000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here