Cele mai bune aplicaţii de ştiri online

Home > Cele mai bune aplicaţii de ştiri online

Scapa de cosmarul bookmark-urilor! Exista metode mult mai usoare prin care sa fii mereu informat

Cand vine vorba de evenimente sau stiri importante, toata lumea vrea sa aiba informatii la zi. Site-urile interesante sunt la tot pasul, dar parca e greu sa le urmaresti mereu pe cele preferate. Bineinteles, iti poti face o colectie de bookmark-uri. Doar ca metoda asta e cea mai anevoioasa.

In primul rand, tu faci toata treaba, iar lucrurile se complica atunci cand ai multe site-uri favorite salvate in lista de bookmark-uri. In plus, pierzi stiri si informatii importante daca nu le verifici tot timpul. Din fericire exista cateva solutii comode. Asa ca, daca esti pe telefon sau tableta, incarca-ti bateria si pune-te pe citit!

Cea mai simpla dintre toate e sa folosesti un RSS reader. Probabil vei recunoaste butonul de mai sus. Apare pe majoritatea site-urilor si iti ofera acces la feed-ul RSS (Really Simple Syndication). Exista de multa vreme si iti aduc toate noutatile pe loc, adica fac toata treaba pentru tine. Multa lume a preferat Google Reader. Serviciul a fost oprit in iulie, dar exista alternative aproape la fel de bune. Si poti invata usor cum se folosesc.

Citeste aici continuarea articolului.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here