Cele mai importante calităţi ale unui bărbat, pe care le caută orice femeie

Home > Cele mai importante calităţi ale unui bărbat, pe care le caută orice femeie

Femeile stiu ce vor, cu atât mai mult atunci cand este vorba de un barbat. Iată care sunt cele 5 calitati ascunse pe care femeile le cauta la barbatul perfect.

1. Sa fie cavaler

In plina ascensiune a independentei feminine, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte mandre ca isi pot rezolva singure multe lucruri, incepand de la stabilitatea financiara, pana la repararea unor lucruri prin casa. Cu toate acestea, femeile tanjesc ca un barbat sa le deschida usa, sa care sacosile de la piata, sa cedeze locul. Sunt semne de cavalerism, uneori in conflict cu “domnisoara independenta”.

2. Sa aiba o memorie excelenta

Acest tip isi va aminti melodia preferata sau ceva ce partenera lui sarbatoreste inca din copilarie, cum a baut cafeaua in ziua absolvirii si tot feluri de nimicuri importante pentru ea, pe care orice om obisnuit le-ar uita din secunda doi. Asculta, proceseaza, isi aminteste si implementeaza tot ce ea i-a spus la un moment dat. Este foarte atent si face tot ce ii sta in putinta ca sa-i faca pe plac femeii iubite.

3. Sa faca mai multe decat spune

Barbatul perfect actioneaza, in timp ce altii doar vorbesc. Cuvintele sunt pentru carti. Promisiunile pot fi doar cuvinte aruncate in van fara o urma de actiune care sa demonstreze ca vor fi duse pana la capat promisiunile.

4. Sa fie familist

Barbatul perfect apreciaza valorile familiei, stie sa se bucure de momentele linistite din intimitatea caminului si nu-i place sa cutreiere strazile in cautarea celor mai tari cluburi si petreceri. Barbatii familisti sunt oneseti, loiali, muncitori si stiu cat de importanta este munca in echipa pentru ca relatia sa functioneze la parametri optimi.

5. Sa aiba factorul X

Sunt multi barbati care indeplinesc primele 4 cerinte, dar care sa nu produca unei femei nicio scanteie. Pentru fiecare femeie in parte, barbatul perfect are ceva, ceva nedefinit, pe care numai EA il poate simti. Poate fi un fior pe care il resimte pe sira spinarii de fiecare daca cand el zambeste, poate fi o chimie pe care altcineva nu o poate defini.

Este nevoie doar de femeia potrivita pentru a le scoate incet-incet, la suprafata toate calitatile unui barbat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here