Orașul Balș își mobilizează cititorii să voteze pe onlinereport.ro

Home > Orașul Balș își mobilizează cititorii să voteze pe onlinereport.ro

Sub titlul Haideți să punem Balșul acolo unde îi este locul, site-ul balsnews.com scrie:

“Oraşul Balş continuă să urce de la o zi la alta în topul celor mai frumoase oraşe din ţară cu mai puţin de 30 de mii de locuitori organizat de către site-ul www.onlinereport.ro  . Al treilea oraş ca număr de locuitori din judeţul Olt (18.164), după Slatina şi Caracal, Balşul este un oraş pe cât de schingiuit de conducătorii din perioada capitalistă, pe atât de plin de viaţă şi cu potenţial de revenire.

Poziţionat la confluenţa dintre Podişul Getic (1/3) şi Câmpia Română(2/3), Balşul s-a remarcat de-a lungul vremii printr-o industrie întâlnită în lecţiile de geografie economică, dar şi prin activitatea scriitorului Petre Pandrea, născut în orăşelul de pe malurile râului Olteţ şi a lui Mihail Drumeş, autorul celebrelor opere „Elevul Dima dintr-a şaptea”sau „Invitaţia la Vals”, scriitor care a copilărit pe aceste meleaguri. Aşa cum Copşa Mică se identifică cu fabrica de negru de fum, cum Galaţiul aminteşte de un important complex siderurgic, şi Balşul se mândreşte cu o fabrică de osii şi boghiuri (IOB), componente care circulă astăzi în întreaga lume, din Malaezia şi până în Rusia.  „Străpuns în inimă” de drumul european care-l străbate, Balşul este imposibil de ocolit de cei care circulă spre Craiova. Dincolo de toate aspectele economice şi sociale, cea mai mare avuţie a oraşului de pe Olteţ este bunătatea oamenilor. În momentul de faţă, Balşul ocupă poziţia 21 în topul oraşelor cu mai puţin de 30 de mii de locuitori din ţară, cu 162 de voturi. Haideţi să plasăm oraşul nostru acolo unde-i este locul! Pentru a urca în topul oraşelor, accesaţi linkul următor: http://onlinereport.ro/care-este-cel-mai-frumos-oras-din-romania-categoria-sub-30-000-de-locuitori/. Bifaţi punctul din dreptul Balşului şi rulaţi până la finele listei, unde apăsaţi butonul VOTE.”

Felicitări celor din Balș pentru gestul lor frumos! Votează-ți și tu orașul favorit în topul celor mai frumoase orașe din România, categoria sub 30.000 de locuitori.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here