Aseară, Steaua Bucureşti a jucat-o la Timişoara, împotriva celor de la ACS iar la meci  au fost prezenţi reprezentanţii uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa de Est. Aceştia sunt foarte interesaţi de Alexandru Chipciu şi sunt dispuşi să demareze negocierile pentru transferul mijlocaşului.

Reprezentanţii formaţiei Dinamo Kiev au sosit ieri în România să deschidă negocierile cu Steaua pentru transferul lui Chipciu. Oficialii ucrainieni au pregătită o ofertă de aproximativ 3 milioane de euro pentru cedarea şeptarului. “Chiar dacă echipa a avut o prestaţie mai puţin reuşită, părerea ucrainienilor nu s-a schimbat, îl urmăresc de mai multă vreme şi îi ştiu calităţile lui Chipciu. În momentul de faţă este prematur să vorbim de sume exacte de transfer, însă din ceea ce am reuşit să deducem vor să ofere în jur de 3 milioane euro. Sub pretenţiile lui Gigi Becali, care doreşte să îl vândă cu cinci milioane euro”, au dezvăluit persoane din angrenajul Stelei.

Renumerat la Steaua cu aproximativ 200.000 de euro pe an, Alexandru Chipciu este tentat să accepte oferta lui Dinamo Kiev dacă cele două formaţii ajung la suma care să ducă la parafarea actelor. Aflat în ultimii doi ani de contract cu Steaua, mijlocaşul de 24 de ani ar urma să primească de aproximativ trei ori mai mult. “Important e ca până în vară să-şi revină total după accidentare şi să îşi recapete constanţa în evoluţii. Salariul, din ce i s-a spus după meci, e de aproximativ 650.000 euro pe sezon şi un contract pe patru ani, iar el este încântat să accepte oferta pentru că s-ar duce şi la o echipă puternică, chiar dacă e din Ucraina”, au comentat apropiaţii fotbalistului.

1,2 milioane de euro a plătit Steaua către FC Braşov pentru Chipciu

3,2 milioane de euro este suma la care este evaluat Chipciu de siteul www.transfermarkt.de

Marius Ghencea

Distribuie:8020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here