Cremele nu sunt singurele care te pot ajuta să fii mai frumoasă. Câteva alimente sunt chiar mai eficiente decât orice alt produs cosmetic. Află care sunt, conform unica.ro.

Varza roșie este plină de minerale esențiale, benefice peste organismul tău. Sulful și iodul pe care le conține îți curăță corpul de toxine, lăsându-ți pielea luminoasă și strălucitoare. O poți consuma atât gătită, cât și crudă, în salate.

Sfecla roșie

Sfecla roșie nu are doar un gust delicios, ci este un adevărat răsfăț pentru organism. Pe lângă efectele extraordinare pe care le are în interior, reduce petele de pe piele, o hidratează și ține ridurile la distanță. O poți consuma sub formă de salate sau de suc.

Spanacul

Spanacul este bogat în luteină şi zeaxantină, substanțe esențiale, care îți întineresc ochii și îi fac luminoși. În plus, este bogat și în fier, un mineral important, care te face să arăți sănătoasă. Consumă-l cu regularitate, pentru a beneficia din plin de proprietățile sale.

Vinetele

Vinetele îi dau pielii tale un aspect catifelat și luminos. Conțin nasunină, o substanță care are efect anti-îmbătrânire și luptă împotriva cancerului.

Busuiocul

Busuiocul este un condiment foarte bogat în antioxidanți, care îți îmbunătățesc nu doar sănătatea, ci și aspectul pielii. Substanțele conținute de busuioc previn cancerul cervical și întărește sistemul imunitar.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here