Unii bărbaţi poate că nu sunt aşa strălucitori şi ai tendinţa să îi alungi devreme din viaţa ta, după prima sau a doua întâlnire. Află că unii dintre ei merită mai multă atenţie şi că s-ar putea să te facă mai fericită decât ai sperat vreodată. Vezi 5 tipuri de bărbaţi care merită o a doua şansă.

 

Tocilarul

Câteodată, în cazuri deloc rare, băiatul cel tocilar îşi dă ochelarii jos, iese de după computer în lumina zilei şi descoperi un bărbat inteligent, amuzant şi teribil de sexy.

Deşi acest gen de bărbat nu este şarmant şi nu se pricepe să te ia pe sus cu vorbe multe, ba dimpotrivă, asta nu înseamnă că nu compensează cu atenţie, iubire caldă şi grijă faţă de persoana iubită.

Armăsarul muncitor

Ai văzut cu siguranţă cel puţin o reclamă în care femeile cu ochelari de la un birou se calcă în picioare pentru a ajunge la geam, să-l vadă pe Dorel folosind picamerul.

Ok, poate că în reclame Dorel nu prea are faţă de Dorel autohton şi nici picamerul nu face atâta mizerie.

Lăsând gluma la o aprte, un băiat muncitor pe şantier poate oferi multe avantaje, chiar dacă nu are studii superioare. Poate fi un familist convins, un tată bun şi câştigă destul de bine.

Tatăl singur

Multe femei fac greşeala să considere normal ca un bărbat să iasă cu o mamă singură, dar se codesc când întâlnesc un bărbat cu copii de crescut.

Nu trebuie să uităm că un bărbat divorţat nu înseamnă un bărbat rău, iar dacă vrei, poţi să îi faci şi tu câţiva copii, deja are experienţă.

Bărbatul divorţat

Bărbatul divorţat nu este neapărat un bărbat rău, care înşală sau îşi bate soţia, ci poate un bărbat ghinionist, care nu şi-a dorit decât o familie, dar a nimerit o profitoare.

Doar pentru că este naiv, sau pentru că a greşit o dată, nu înseamnă că o va face din nou şi un bărbat divorţat are deja experienţă cu traiul în comun şi gospodăria menţinută în doi.

Intelectualul rece

La prima vedere, bărbaţii inteligenţi, care au atins o anumită vârstă şi nu s-au însurat, nu înseamnă că sunt ciudaţi sau inaccesibili.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here