Horia Brenciu a părăsit postul ProTV, semnând un contract cu Antena 1, unde va fi jurat în locul Deliei Matache la show-ul “Te cunosc de undeva!”. Speculaţiile plecării din echipă au apărut imediat după ce acesta şi-a început promovarea concertului din primăvară la postul concurent, ştiut fiind că vedetele trustului MediaPro nu călcau în studiourile concurente.

Imediat după ce au apărut primele zvonuri ale plecării lui Horia Brenciu s-a aflat şi primul nume vehiculat să-i ia locul: Mihai Trăistariu. “Până pe 6 aprilie am contract cu TV Neptun. După această dată pot semna cu oricine. Normal că mă tentează oferta de a fi în juriu, dar nu am primit nicio propunere în acest sens, deşi neoficial multă lume mi-a spus că aş fi în cărţi. Dacă va pleca şi Loredana, cum se vehiculează, cred că cea care ar merita să fie în locul ei ar fi Nico sau Luminiţa Anghel”, a declarat, pentru “Ring”, Mihai Trăistariu.

În cursul zilei de ieri, directorul de marketing al ProTV a declarat, pentru paginademedia.ro, că show-ul “Vocea României” se va transforma în “Voice Kids”. “ProTV va difuza în această toamnă o nouă versiune a show-ului «Vocea României» – «Voice Kids». Vom comunica noua componenţă a juriului când va începe campania de promovare pentru noul show”, a precizat Lucia Antal. Concurenţii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi, de această dată, cei mici. Criteriile de selecţie şi regulile concursului vor fi aceleaşi.

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here