Privită la începutul sezonului ca o echipă care nu va trece de mijlocul clasamentului, Dinamo a surprins pe toată lumea în acest sezon şi e aproape sigură de prezenţa în Europa League sezonul viitor. Băieţii antrenaţi de Flavius Stoican sunt în acest moment la 10 puncte de CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, iar FC Vaslui, echipa ce e clasată sub ei, nu a primit licenţa si nu mai e luată în calcul.

După evoluţia din acest campionat, Dinamo este văzută ca o echipă importantă în campionatul viitor şi două foste glorii dinamoviste sunt foarte încrezătoare în echipa “câinilor”.

“Cred că depinde de campania de achiziţii. Cu actualul lot este destul de greu. Trebuie totuşi 3-4 jucători de valoare care să facă diferenţa”, a spus Florin Prunea, în prezent preşedinte la CSMS Iaşi.

Un alt dinamovist, Adrian Mihalcea, în prezent antrenor la Unirea Slobozia, este mai optimist: “Sunt pe un drum bun, sunt mai mult ca sigur că vor prinde un loc de Cupa UEFA, zic eu, maximum ce s-ar fi putut întâmpla anul acesta.Dacă vor rămâne în aceeaşi formulă şi vor reuşi să ţină tinerii de valoare eu zic că la anul sau peste doi ani se vor bate la campionat”.

186 de meciuri a bifat Florin Prunea în tricoul celor de la Dinamo, în timp ce Mihalcea a evoluat în 181 de meciuri pentru echipa roş-albă, meciuri în care a marcat 69 de goluri.

 

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here