Klaus Iohannis crește niște animale pentru care Guvernul i-a alocat in bugetul pentru anul 2016 suma de 5.000 de lei.

Guvernul Cioloș a definitivat bugetul și a decis să aloce Președinției României mai mulți bani. Față de anul 2014, cand la Cotroceni era Traian Băsescu, bugetul alocat Președinției este de 150 de ori mai mare. Printre filele bugetului alocat șefului statului se ascund capitole cel puțin ciudate. Klaus Iohannis a primit mai mulți bani pentru limuzine noi, pentru amenajarea unui parc inaccesibil publicului și pentru ”hrana animalelor”. Nimeni nu știe însă ce animale hrănește Iohannis la Cotroceni cu peste 400 de lei lunar, scrie evz.ro.

Dacian Cioloș a fost darnic cu Klaus Iohannis, în bugetul pentru anul 2016. Șeful statului a primit mult mai mulți bani pentru anul viitor. Comparativ cu anul 2014, când la Cotroceni era Traian Băsescu, bugetul Administrației Prezidențiale este mult mai mare. Cu peste 150 la sută este mai mare bugetul Președintelui, în 2016 față de 2014.

Guvernul României a alocat pentru Președinție mai mulți bani cu destinații precise. Astfel, Klaus Iohannis va beneficia de mașini noi, pentru că s-a acordat o finanțare substanțială în acest scop. Bugetul Președinției conține însă și prevederi cel puțin bizare. Un asfel de capitol ne indică faptul că șeful statului crește niște animale la Palatul Cotroceni, animale care în 2016 vor consuma hrană în valoare de 5.000 de lei.

Și anul acesta Adminisrația Prezidențială a consumat bani pentru ”hrana animalelor”, deși nimeni nu poate să spună ce animale crește președintele României, la Palatul Cotroceni.

Potrivit proiectului de buget pe 2016, Administraţia Prezidenţială a alocat 5.000 de lei la rubrica „Hrană animale”. În 2015, alocarea bugetară pentru hrana animalelor a fost de 2.000 de lei. În 2014, s-au cheltuit zero lei în acest scop.

În fişa bugetului Administraţiei Prezidenţiale, este anunţată intenţia de reamenajare a parcului Palatului Cotroceni, dar nu se oferă alte detalii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here