Cât costă acelaşi coş de produse la Carrefour, Auchan, Mega Image, Billa, Cora

Acum citesti:

Home > Cât costă acelaşi coş de produse la Carrefour, Auchan, Mega Image, Billa, Cora

Carrefour şi Auchan sunt cele mai ieftine reţele de comerţ modern pornind de la un coş de produse folosite în mod curent realizat de Ziarul Financiar.

Coşul, care conţine atât produse alimentare, cât şi produse de igienă personală sau a casei, are o valoare de aproximativ 110 lei, cel mai ieftin fiind la Carrefour, de 112,83 lei, iar cel mai scump la Mega Image, în valoare de 124,47 lei, diferenţele fiind însă normale având în vedere că produsele din magazinele de tip supermarket sunt de cele mai multe ori mai scumpe decât cele din hipermerketuri.

Diferenţa dintre cel mai scump şi cel mai ieftin produs poate ajunge, în cazul pastei de dinţi Colgate Total Original, la peste 3 lei între Carrefour şi Real, sau chiar la peste 4 lei, dacă vorbim de şamponul Nivea din Cora, respectiv din Billa. O diferenţă de 4 lei se observă şi la pachetul de 32 de capsule de Ariel Muontain Spring din Carrefour sau Cora şi Mega Image.

Cele mai mici diferenţe de preţ sunt la produsele alimentare, precum  laptele Zuzu – cu o diferenţă de aproape zece bani între cel mai scump şi cel mai ieftin, Pâinea Ţărănească Vel Pitar de 500 de grame, uleiul Floriol, făina Băneasa, sau zahărul Mărgăritar.
ZF precizează că preţurile sunt cele afişate la raft în data de 30 octombrie, existând posibilitatea ca unele produse să fie înscrise într-o promoţie. Preţurile sunt cele afişate în Carrefour Orhideea, Auchan Crangaşi, Mega Image Crangaşi, Billa Drumul Taberei, Cora Lujerului şi Real Afi Palace.

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here