Ne folosim zilnic degetele, așa că nu este de mirare că, de la un an la altul, mobilitatea și flexibilitatea lor scade. Trebuie să înveți să le relaxezi, pentru a scăpa de stresul din tot corpul. Îți arătăm 4 exerciții care te vor ajuta să scapi de tensiune. 

Masajul este o tehnică de relaxare folosită de sute de ani, dar știm că nu ai întotdeauna timp să mergi la un specialist. Din fericire, poți face acasă câteva mișcări care te vor ajuta să scapi de stres și nu durează mai mult de 5 minute, potrivit healthylifetricks.com. Partea cea mai bună este că le poți face oriunde.

Exercițiul 1

Prinde degetul mic cu degetul mare și arătătorul de la cealaltă mână, apoi masează-l ușor, pentru a elimina tensiunea. Următorul pas este să miști degetul mic în sensul acelor de ceasornic, dar astfel încât să fie confortabil pentru tine. După 10 secunde schimbă direcția. Repetă exercițiul și cu celelalte degete.

Exercițiul 2

Un mod de a-ți crește energia este să masezi rădăcina fiecărui deget. De exemplu, la baza degetului mare este o zonă de reflex pentru plămâni, iar când o masezi, îți cureți căile aerine și nazale.

Exercițiul 3

Strange-ți pumnul, astfel încât să ai loc să pui degetul mare de la cealaltă mână. Prinde-l și trage ușor de el, astfel încât să îl întinzi, apoi fă același lucru și cu celelalte degete.

Exercițiul 4

La final, scutură-ți mâinile. Vei simți cum căldura îți va cuprinde mâinile și te vei relaxa.

Abonare
Distribuie:83000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here