Stiu ca foarte multi dintre voi nu ati crede nici o secunda ca pisicile ne-ar putea scapa de energia negativa. Nici eu nu am crezut pana acum cativa ani. Iata insa ca pot face asta. Cum? Aparent simplu.

Pisica este SINGURUL manifer care, pentru a trai, are nevoie de o anumita cantitate de energie negativa. Nu v-ati intrebat niciodata de ce pisicilor le place sa stea langa PC, pe laptopuri, langa televizoare, frigider, masini de spalat in functiune, in general pe aparatura ce iradiaza in mediul inconjurator oscilatii electromagnetice negative!?Eu obisnuiam sa o indepartez pe Noa de toate astea, crezand ca ii face face si ei rau, asa cum ne face si noua, iar ea… revenea in acelasi loc. Cel mai des se ” incarca ” in spatele televizorului, acolo obisnuieste sa doarma in unele zile si cate 4-5 ore. Evident ca o las, stiind de ce face asta. Al 2-lea loc pe care il prefera este laptopul, fie se aseaza dupa laptop sau pe taste cand am eu treaba, fie cand e inchisa clapita, se face comoda si doarme. Initial ma gandeam ca se incalzeste, dar vara explicatia asta a picat.

Cand era mai mica o prindeam pe cuptorul cu microunde, care era pus pe frigider. Deci, cu cat nivelul oscilatiilor este mai mare, cu atat pisica este mai fericita!

De asemenea, atunci cand pisica simte dereglarile din organismul uman, cand simte durerile, care sunt cauzate de modificarile potentialului energetic, vin si se aseaza langa noi sau pe locul ” bolnav “, se instaleaza si se ” incarca “. Pisica este capabila sa absorba toata energia de care noi nu avem nevoie, determinandu-ne sa ne relaxam. Ea va pleca in momentul in care nu mai are ce lua, de aceea e bine sa o lasati sa plece cand vrea sa faca asta. CITEȘTE PE BLOG CONTINUAREA ARTICOLULUI.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here