Nu lăsa însă o astfel de problemă să pună capăt unei relaţii în care totul merge strună, iar atracţia este la cote maxime. Află că îl poţi modela şi cizela astfel încât să devină cel mai bun amant din câţi ai avut. Contează tactica pe care o aplici!

Niciun bărbat nu-şi doreşte să ştie că nu îşi satisface pe deplin iubita în pat. Deşi va avea o atitudine matură atunci când îi spui că vrei mai mult, în secret va fi cel puţin descurajat, dacă nu chiar rănit în orgoliu. În loc să se concentreze pe cum să fie mai bun în pat, se va axa pe faptul că nu este suficient de bun deja.

Mai apoi, este posibil ca ţie să îţi fie greu să îi spui verde în faţă ceea ce nu îţi place la el şi ceea ce ai dori să se întâmple.

Aşadar, pentru a evita complicaţiile, te poţi purta în aşa fel încât să nu se prindă că tu eşti profesoara, iar el elevul. Secretul este să-i predai lecţiile de sex chiar în pat, în timpul actului, folosind tactici diplomate, dar eficiente.

Problema: Trece prea uşor peste preludiu

Te întreabă dacă îşi poate pune prezervativul sau trece direct la acţiune prea repede? În timpul preludiului pe lângă faptul că ne lubrifiem şi ne pregătim fizic pentru act, strângem tensiune sexuală. Un preludiu mai lung înseamnă o anticipare sexuală mai mare. Jocurile şi atingerile dinaintea actului sexual transformă partida de sex dintr-una banală, într-una incendiară. Numai dacă iubitul tău ar înţelege acest mecanism…

Soluţia: Aplică o tactică entuziastă şi motivaţională

“Cea mai bună metodă de a antrena un bărbat în pat este să gândeşti pozitiv şi să foloseşti replici încurajatoare”, afirmă Martin Sage, specialist în probleme de antreprenoriat şi mentor motivaţional.

Sage te sfătuieşte să-i oferi indicii cu privire la ce îţi place mai mult, axându-te pe ceea ce face bine, nu pe ceea ce lipseşte din peisaj. Tactica lui Sage se potriveşte perfect în cazul unui preludiu prea scurt.

Dacă te sărută pe gât, roagă-l într-un mod seducător să mai zăbovească puţin. Atunci când îţi răsfaţă bustul încurajează-l să continue, cu remarci pozitive la adresa mişcărilor sale. Dă-i de înţeles că pui mare preţ pe atingerile sale în timpul preludiului. În acest sens, foloseşte complimente care să îl determine să nu se oprească din ceea ce face doar pentru a trece la pasul următor- actul sexual.

Problema: Mai are de învăţat la capitolul tehnică

Nu orice bărbat te va atinge din start aşa cum îţi doreşti. Cele mai banele dificultăţi tehnice sunt cele în care el nu acordă o atenţie deosebită clitorisului, schimbă prea rar sau des poziţiile şi nu se mişcă în ritmul pe care tu l-ai dori pentru a atinge orgasmul. Astfel de probleme au însă o rezolvare.

Soluţia: Aplică o tactică prin recompensare

Antrenorii de animale susţin cu tărie că unele tehnici de dresaj eficiente în cazul câinilor pot avea succes şi în cazul problemelor delicate de cuplu.

Tamar Gellar, dresor de animale consideră că poţi schimba comportamentul unui bărbat în pat dacă îl recompensezi atunci când face un lucru bun.

Dacă nu îţi atinge suficient clitorisul, du-l cu mâna spre zona ta intimă şi după câteva secunde spune-i cât de bine te face să te simţi. Un alt tip de recompensă, pe lângă banalul compliment este să-i promiţi ceva anume: “Dacă rămânem în poziţia asta o sa am un orgasm ameţitor”.

În cazul în care preferi să faceţi sex într-un anumit ritm, găseşte o melodie care să păstreze acel ritm şi dă-i play în timp ce faceţi sex. Mai apoi, îi poţi spune: “Dacă păstrezi ritmul melodiei până ajung la orgasm îţi fac striptease pe ea data viitoare”. După nu uita să îi spui cât de bine te-ai simţit şi să te ţii de orice promisiune i-ai face.

Problema: Este prea tradiţional

În timp ce tu îţi doreşti să experimentezi tot mai mult, iubitul tău pare cam rigid şi nu ştii pe ce căi să-i spui că puţină perversitate în dormitor ţi se pare incitantă.

Soluţia: Aplică o tactică prin comparaţie sau una competitivă

De exemplu, îi poţi citi un pasaj dintr-un roman de dragoste sau îi poţi arăta o secvenţă dintr-un film pentru adulţi, care să reproducă fanteziile tale. Mai apoi, spune-i cât de interesant ţi se pare ce îi arăţi şi că ţi-ai dori să vezi cum e şi… live, evident, alături de el. Arată-i că eşti dispusă să experimentezi orice atâta timp cât şi el este implicat.

Desigur, poţi adopta şi o tactică mai haioasă. Bărbaţii adoră jocurile şi competiţia, inclusiv în pat, susţine sexologul Scott Haltzman. Aşa că te poţi folosi de instinctele lui pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală. Data viitoare când ai chef de ceva inedit, spune-i ce ţi-ai dori ca el să facă şi oferă-i ceva la schimb. Dacă totul este formulat în glumă, sub pretextul unui pariu, amândoi veţi fi mai relaxaţi şi receptivi.

Abonare
Distribuie:17000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here