Coşurile sub piele sunt o pacoste. Află cum le aduci la suprafaţă ca să le spargi cât mai eficient.

 

Cremă antiacneică din plante

Deşi majoritatea miros destul de urât, multe creme de faţă din extracte naturale au rezultate extraordinare asupra coşurilor de sub piele.

Dacă aveţi pe aproape un plafar, căutaţi amestecuri cu arnică pentru vânătăi, gălbenele pentru vindecare şi cicatrizare rapidă şi echinaceea, pentru calităţile antiseptice.

 

Comprese fierbinţi

Aplică comprese fierbinţi pe zona umflată, astfel încât infecţia să avanseze spre suprafaţa pielii. Căldura degajată de apa fiebinte atrage bacteriile spre suprafaţă şi va deschide porii.

 

Comprese calde şi reci

Tot pe acelaşi principiu, compresele calde şi reci alternative vor ajuta pielea să „arunce” spre exterior infecţia şi astfel vei putea stoarce coşul buclucaş.

Leacuri băbeşti de la bunica

Zdrobeşte o lingură de ceapă tocată, o lingură de usturoi şi o lingură de ghimbir proaspăt ras, amestecă ingredientele bine şi aplică pe zona inflamată timp de două-trei ore. Coşul va avea un vârf alb şi va putea fi stors în siguranţă.

Pliculeţe de ceai negru

Un pliculeţ de ceai negru umed şi cald va ajuta infecţia să iasă la suprafaţă, iar taninurile din ceai ajută la reducerea roşeţii şi a inflamaţiei.

AbonareDistribuie:0000

1 COMMENT

  1. eu am reusit sa ma vindec de aceaste cosuri de sub piele cu ajutorul unui medic dermatolog care mi-a prescris un tratament natural pe baza de produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. Sunt 4 produse pe care eu le-am folosit si le-am recomandat la toate cunostintele mele. ..O spuma naturala, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee.Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here