Colorarea pielii în zona axilei are mai multe cauze cum ar fi aparatului de ras, cremele depilatoare ce conţin chimicale sau un deodorant nepotrivit. Cum scapi de aceasta prolemă?

Încearcă să te epilezi cu ceară sau cu aparatul de epilat, în așa fel încât firele tale de păr să nu fie rase. Apoi, poţi schimba deodorantul pentru a vedea dacă apare vreo schimbare.

Exfoliază zona cu probleme. Foloseşte fie un scrub din comerţ, fie o cremă de gomaj făcută în casă pe bază de mălai sau cafea.

Un remediu eficient pentru albirea pielii axilei este și uleiul de cocos. Înainte de duş, masează zona axilei cu ulei de cocos preţ de 15 minute. Pentru a vedea rezultate, e esenţial să foloseşti această metodă în fiecare zi. Nu are ce rău să îți facă, scrie feminis.ro.

Şi un cartof te poate scăpa de culoarea închisă de la axilă. Tot ce trebuie să faci este să dai un cartof pe răzătoare şi să aplici apoi la subsuoară pasta obţinută, pe care o vei lăsa să se usuce. Clăteşte apoi cu apă călduţă şi ai rezolvat problema.

 

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here