Cum îți găsești jumătatea pe Facebook. A apărut aplicația care te cuplează

Home > Cum îți găsești jumătatea pe Facebook. A apărut aplicația care te cuplează

Tinder este o aplicaţie de smartphone care, deşi funcţionează pe un principiu simplu, a revoluţionat domeniul “datingului” online. Utilizatorilor (oricine se poate înscrie prin profilul de Facebook) li se arată fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în momentul respectiv şi pot da “swipe” în dreapta pentru “like” şi în stânga pentru “nu”.

Dacă şi cel pentru care utilizatorul a dat “swipe” în dreapta a făcut acelaşi lucru, aceasta duce la o potrivire, urmată de sugestia de a trimite un mesaj sau de a “continua să joace”. Acest “continuă să joci” a dus la “o epidemie” de 500 de milioane de swipe-uri şi 5 milioane de potriviri pe zi.

Şi nu numai atât. Tinder a revoluţionat întregul proces de căutare de potenţiali parteneri prin intermediul tehnologiei, scenă dominată în prezent de programe, site-uri şi softuri care necesită un laptop sau un PC, precum şi investirea unei lungi perioade de timp. Concepută exclusiv pentru telefoane, în prezent pentru iPhone şi sistem Android de operare, Tinder poate fi folosită oricând şi oriunde.

Designul, concentrat foarte mult pe fotografie, a fost creat pentru formatul Apple iOS, iar mai târziu a devenit disponibil şi pentru Android. “Computerele sunt aproape de dispariţie şi m-am gândit că telefoanele mobile sunt viitorul”, povesteşte Sean Rad, unul dintre co-fondatori. Aplicaţia importă informaţia de profil direct din Facebook, inclusiv numele, vârsta, interesele şi, ce e mai important, prieteni în comun.

Citește mai mult aici.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here