Dacă ai avut la un moment dat fantezii cu o altă femeie care te-au făcut să îţi pui întrebări legate de orientarea sexuală, află că nu eşti singura. În plus, o astfel de dorinţă nu indică neapărat că este cazul unei schimbări a orientării sexuale. O singură experienţă de acest gen nu este de ajuns pentru a te integra într-o categorie sau alta. Poate fi o simplă curiozitate, fară consecinţe pe te

Studiile arată că aproximativ 10 % dintre femeile cu vârstă între 22 şi 44 de ani au avut cel puţin o experienţă lesbiană în timpul liceului sau facultăţii. Motivul este dat de dorinţa de a experimenta tot ce e nou şi curiozitatea specifică vârstei, scrie eva.ro.

 

Frumoasa Cameron Diaz s-a confruntat şi ea cu astfel de dorinţe şi a dezvăluit într-un interviu în cadrul emisiunii “Watch Happens Live” că a avut experienţe sexuale cu o femeie. “Cred că femeile sunt frumoase – absolut frumoase. Şi mai cred că toate femeile au fost atrase din punct de vedere sexual de altă femeie într-un moment sau altul. Este firesc să ai o legătură şi o apreciere pentru frumuseţea altor femei”, a declarat vedeta în vârstă de 41 de ani.

 

Distribuie:22000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here