Toată suflarea roş-albastră este dezamăgită de plecarea lui Reghe, dar cu siguranţă cei mai afectaţi sunt jucătorii deoarece aceştia erau foarte familiarizaţi cu antrenorul şi cu metodele lui de pregătire. Se pare că jucătorii şi-au dat seama din timp că Regecampf va pleca după cum spune Claudiu Keseru, transferat în iarnă la Steaua.

Acesta se declară uimit de ce a găsit la Steaua, spunând că actuala sa echipă este mult peste fostele sale echipe din Ligue 1.

“Din păcate, am aflat după finala pierdută cu Astra, la petrecerea pentru titlu, că va pleca Mister. A luat microfonul şi a început să mulţumească anumitor persoane şi atunci ne-am dat seama, încet-încet, că va pleca. Plecarea lui este foarte importantă, dar în acelaşi timp e normal ca dumnealui să îşi dorească să ducă staff-ul tehnic cu el. Am avut ocazia să lucrez la două echipe de prima divizie din Franţa, echipe cu tradiţie, dar în momentul în care am ajuns la Steaua mi-am dat seama că este mai mare, din punctul de vedere al infrastructurii, al presiunii, al aşteptării fanilor, al susţinerii în cadrul clubului, al organizării… Sunt foarte mulţumit de pasul făcut”, a mai spus  Keșeru pentru Dolce Sport.

Distribuie:12000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here